Menüü

Täna oli väga tähtis päev! Sidusime oskuslikult ühte päikselisse päeva tagantjärgi nurgakivi  panemise ja ka sarikapeo. Olime selleks puhuks kutsunud külalisi ja nad kõik tulidki kohale-  ligi 50 inimest, kellele kas lähemalt või natuke kaugemalt on korda läinud ja olnud kokkupuutumist Aidu Veespordikeskuse arendamisega- selle idee esimesest päevast ja kuni tänaseni välja.

Nimeliselt on siin raske kõiki välja tuua, kuid siia punkti oleme jõudnud just tänu neile: Maidla valla ja hilisema Lüganuse valla juhtidele, valitsusele ning volikogudele, sihtasutuse juhatusele ja nõukogule erinevates koosseisudes, Eesti Energiale, paljudele veespordi alaliitudele.

Nurgakivi kapslisse sai pandud 9. oktoobri Põhjarannik ja 20. oktoobri Päevaleht ning veidi raha, mis sümboliseeris projekti maksumust. Väga erilise meenemündi lisas kapslisse EOK peasekretär Siim Sukles, tegemist oli Rio olümpia meenemündiga ehk see oli see olümpia, kus Eesti veesportlased medali võitsid.

Kui kogunemine ja tervituskohv oli Maidla mõisa aidas, siis bussiga suunduti Aidu veemaale. Kapsel vundamenti ja sarikapeo pärg võeti alla! Imeline ilm lubas teha paljusid ilusaid pilte nii keskuse seest kui väljast.

Olles tagasi mõisa aidas, kus sai sooja suppi ning magusat- algas päeva pidulikum osa, võeti sõna, meenutati ajalugu, sooviti jõudu ja rõõmustati, et ollakse tänases päevas, kus kõik kahtused valmiva veespordikeskuse osas on hajunud.

Esitlust, mille juhatuse liige Hardi Murula, piduliku päeva tähistamiseks kokku pani, saab lugeda siit: Aidu sarikapideo esitlus

Laiali mindi kindlas usus, et nüüd enam taganemisteed ei ole ja lootus on aasta lõpus taaskord kokku saada, et keskuse valmimist tähistada.