Menüü

Avalik rendikonkurss Aidu Veespordikeskuses toitlusteenuse pakkumiseks

Eesti kõige eripalgelisemas piirkonnas asuv veespordikeskus avab 2024. aasta suvel oma uksed. Endises põlevkivikarjääris on tehislik sõudekanal- ainuke Baltikumis ja Põhjamaades, vastates ka rahvusvahelistele nõuetele. Tipptasemel sportimisvõimaluste kõrval saab suviseks põhitegevuseks wakepark ja muud veeharrastused, sh. ka eFoil ja SUP laud. Seega tuleb toitlustust korraldada mõlemas lokatsioonis ning olla valmis ka grupitoitlustamiseks.

1. SA Aidu Veespordikeskus (Aidu VSK) kuulutab välja avaliku konkursi toitlustaja leidmiseks Lüganuse vallas, Aidus, Kanali kinnistul asuval territooriumil

TULE OMA FOOD TRUCK´ga:

Rendile antav asukoht on wakepargi ja rannaala vahelisel alal
Meie poolt: Elekter, vesi, terrass, välimööbel, päikesevarjud
Teie poolt: Tervislik ja kvaliteetne tänavatoit food truck-is, nõuderinglus
Söögi ooteaeg 5-10 min
Avatud T- P: 12:00 – 22:00
Hooaeg: 01.06- 31.08

ANNAME TEIE KÄSUTUSSE TOIDUKIOSKI SÕUDEKANALI ÄÄRES:

Lisaks kuulub rendilepingusse toidukiosk suurusega 10,9 m2, mille juurde kuulub ka terrass
Kiosk on vaja sisustada vajaminevate seadmetega (võimalik läbirääkida)
Meie poolt: Elekter, vesi, kanalisatsioon, välimööbel
Kioski eesmärk: Ettevalmistus Food Track´i ning kiosk on avatud, kui toimuvad seminarid, laagrid või võistlused (grupitoitlustus)
Avatud T- P: seminaride, spordilaagrite ja võistluste korral
Hooaeg 01.05- 30.09

GRUPITOITLUSTUS:

Ettetellimisel gruppide toitlustamine kuni 50 inimest
Suurüritustel osalemine koos teiste toitlustajatega

MUUD TINGIMUSED:

  1. Rendiperiood on kuni 5 aastat alates 01.05.2024. Aidu VSK-l on õigus rendilepingut pikendada juhul, kui rentnik on omalt poolt kõik kohustused täitnud. Samuti on rendilepingu pikendamise aluseks asjaolu, et rentnik on taganud kvaliteetse teenuse osutamise rendiperioodil.
  2. Renditasu suuruse pakub rentnik välja konkursil osalemiseks esitatavas visioonis. Renditasu suurus lepitakse lõplikult kokku läbirääkimiste teel.
  3. Aidu VSK soovib näha tervisliku tänavatoidu toitlustusteenuse pakkumist, moodsa menüü ja kiire ning professionaalse teenindusega. Kõik meelelahutuslikud või muud lisateenused kirjeldab konkursil osaleja oma visioonis. Täiendavaks tingimuseks on, et sooja toidu valmistamine peab toimuma kohapeal.
  4. Rentniku õigused ja kohustused

5.a. Rentniku õigused:

6.b. Rentniku kohustused:

  1. Avalikust konkursist võivad osa võtta kõik juriidilised isikud, kellel on õigus sõlmida vastavat kasutuslepingut ning kelle osavõtt pakkumusest ei ole vastuolus seadusega või teiste õigusaktidega ning kellel ei ole valla ees võlaõiguslikest lepingutest tulenevaid rahalisi kohustusi.
  2. Konkursil osaleja peab olema maksuvõimeline, tema suhtes ei ole algatatud likvideerimismenetlust ega tehtud pankrotiotsust. Pakkuja äritegevus ei ole peatatud või ei ole muus sellesarnases seisukorras tema asukohamaa seaduste kohaselt.
  3. Konkursil osaleja või konkursil osaleja seaduslik esindaja ei või olla kriminaal- või väärteomenetluses karistatud kuritegeliku ühenduse organiseerimise või sinna kuulumise eest või kelmuse või ametialase või rahapesualase süütegude toimepanemise eest ja kelle karistusandmed ei ole karistusregistrist karistusregistri seaduse kohaselt kustutatud või karistus on tema elu- või asukohariigi õigusaktide alusel kehtiv.
  4. Konkursil osaleja on täitnud kõik õigusaktidest tulenevad riiklike maksude, tema elu- või asukoha kohalike maksude või sotsiaalkindlustuse maksete tasumise kohustused.
  5. Konkursi korraldajal on õigus ülalnimetatud tingimustele vastavust kontrollida vastavatest registritest ilma pakkuja täiendava nõusolekuta.
  6. Rendilepingu sõlmimisel arvestatakse kehtivates õigusaktides rendilepingule kehtivaid sätteid ning käesolevas konkursis seatud tingimusi.
  7. Pakkumuse dokumendid:
  1. Pakkumuste esitamise tähtaeg on 25.03.2024 ning see tuleb saata digitaalselt allkirjastatult e-posti aadressile turundus@aidu.ee, pealkirjas märkida “Toitlustuspartneri avalik konkurss“.
    1. Pikendame konkurssi kuni 31.03.2024
  2. Pakkumusi hinnatakse lähtuvalt äriplaani kirjeldusest ja pakkuja varasemast kogemusest. Rendileandja valib saabunud pakkumuste seast välja maksimaalselt 3 pakkumist, kellega hakatakse pidama läbirääkimisi. Lõppvalik tehakse lähtuvalt sellest, milline pakkumus täidab kõige paremini eesmärke, mis avalikule rendikonkursile seatud.
  3. Konkursi korraldajal on õigus mitte arvestada ebareaalsete pakkumustega ja need tagasi lükata. Samuti lükata tagasi kõik pakkumused, kui ei leita konkursi eesmärgile vastavaid pakkujaid.